Skip to content
naar overzicht

Aanmelden

Aanmelden vanaf 1 oktober 2021

Is uw kind geboren na 1 oktober 2018?
Het is belangrijk dat u als ouder een weloverwogen keuze maakt als het gaat om de keuze voor de basisschool van uw kind. Wij vinden het daarom prettig om eerst persoonlijk kennis met u te maken voordat u uw kind bij ons aanmeldt. Mocht u kennis met ons willen maken, stuur dan een mail naar administratie@deridderhof.net. Vermeldt u daarin uw telefoonnummer, zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het maken van een afspraak.

Sinds 1 oktober 2021 gaat het aanmelden voor een basisschool op een nieuwe manier. Elk kind maakt evenveel kans om op de school van voorkeur te komen. U kunt uw kind in het kwartaal dat het 3 jaar wordt aanmelden op de deze site.

Is uw kind geboren vóór 1 oktober 2018?
U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen aan administratie@deridderhof.net. Wij nodigen ouders/verzorgers graag eerst uit voor een persoonlijke kennismaking, voordat u uw kind bij ons aanmeld. Vermeld u in de mail uw telefoonnummer zodat wij telefonisch contact met u kunnen opnemen voor het maken van een kennismakingsafspraak en rondleiding.